Rårup Hyggetræk 2017

14. august 2017

Rårup Hyggetræk 2017

Til dem der skulle være i tvivl så var det så 4. år med traktortræk i Rårup😉..

Billeder fra aftenen kan du se her...

Torsdag eftermiddag fra klokken 16 gik en god flok ihærdige hjælpere i gang med opstillingen, og inden det blev mørkt, var de fleste ting sat op eller gjort klar. Og det burde være ret tydeligt for de forbi kørende, at her skulle ske noget!

Kd1
 
Fredag blev brugt på at gøre salgsstederne klar til åbning og kl. 15 blev der ”pløjet” en bane på marken.

Derudover var der hektisk aktivitet på telefon og SMS med afbud og nye tilmeldinger til startlisten. Når der er høstvejr, ændres prioriteterne naturligvis nok for nogen. Heldigvis var der nogen som havde mulighed for at være med, bare de måtte møde lidt senere.
Men vi endte alligevel med en startliste med 50 startende køretøjer.
Inklusiv de 2 Truckpullere; Wilma og Berta, samt 2 special byggede; Herbie og Brumbassen. Og en ekstra der kom forbi til et prøvetræk. Nemlig Edstrøms Stumper og Stykker.
For at traktorerne i de tungeste klasser kunne nå frem, kørte vi en lidt anden rækkefølge end vi har gjort hidtil. Men dermed fik vi lidt bedre mulighed for at indflette show traktorerne på forskellige tidspunkter. Og dermed hele tiden en god variation og god underholdning på banen.

Img 6834
 
Da vi jo havde udvidet åbningstiden var der også fremskaffet mere lys på banen. Og alt i alt synes vi det hele nærmest gik op i en højere enhed og kl 23.10 kunne vi sige tak for i aften. Og der var rigtig mange mennesker som blev lige til det sidste. (Og lidt til!)
 
Omkring 1500 mennesker var der inde på pladsen. De var både sultne og tørstige og personalet i salgsboderne kedede sig ikke og klarede løjerne til UG! Så vil tro det igen giver et pænt tilskud til Rårup Gymnastik & Idrætsforening´s økonomi.

TAK til alle som gav en hånd med på den ene eller anden måde.

Kd3

I år var der også sponsorer med:

KB Græsservice, Poulsens Graveservice, Bravida, Eslunds Husreperation, Hornsyld Købmandsgaard, TS Maskiner, Hans Ikjær Entreprenørforretning og Kenndal Event og Festservice.

FANTASTISK at få ekstra muligheder til at pifte programmet op med opvisningstraktorer!

Kd3

Også tak til:

Hans Ikjær, Vognmand Jørgen List - Juelsminde, Dinesen Byg, Lars Sørensen, VS Automatic, Kenndal Event & Festservice, som alle har hjulpet med grej og andet til arrangementet.
Og ikke mindst Niels Chr. Beck for at stille mark til rådighed.

Slæden er i bestilt til fredag den 10. august 2018.

På arrangørgruppens vegne
Kenneth Dahl